Ontdek met de OFYR de nieuwe manier van buiten koken


Niets is gezelliger dan op een zomerse avond buiten te eten. Sommigen hebben een buitenkeuken, bij anderen wordt de barbecue klaargemaakt.


Nu is er een nieuw toestel op de markt: de OFYR. Het is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap.


De OFYR is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue of green egg. Het past perfect in elke omgeving, van tuin tot een chique restaurantterras.


Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit elegante kunstwerk in een warme, gastvrije plek om te koken en gasten te vermaken.

Het unieke design van de OFYR maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel.

De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. In het midden kan de temperatuur oplopen tot 300° en aan de buitenkant tot 200°.

Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken.


In tegenstelling tot andere buitenkooktoestellen is de OFYR zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden rechtstreeks in het vuur; even afnemen met een vochtige doek en het is weer klaar voor gebruik.


De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.


Het toestel weegt in totaal 120 kg. Dankzij het driedelige modulaire ontwerp kan het eenvoudig verplaatst worden. De kookplaat, vuurschaal en sokkel kunnen gemakkelijk afzonderlijk opgetild en verplaatst worden.

Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen.

De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een straal van twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook 's winters buiten gekookt en gegeten kan worden.


De OFYR heeft een innovatief rond ontwerp, zodat familie en vrienden onder het genot van een drankje en een gezellig gesprek hun eigen eten kunnen bereiden.


In Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse bereidde voor ons Chef-kok Pieter-Paul de gerechten op de OFYR.


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: