Welkom bij EXPLOSIEF, de informatieve website met nieuws over toerisme, muziek, culinair, theater, sport en veel meer!Paul Michiels brengt fantastisch optreden op Palm Parkies in Sint-Niklaas


Dinsdag 28 juli was niemand minder dan Paul Michiels met zijn liveband te gast in Sint-Niklaas. De opkomst was dan ook enorm voor dit icoon uit de Vlaamse muziekwereld. Paul bracht met zijn nieuwe ‘A Singer’s Heart Tour’ zowel klassiekers als nieuwe nummers. 

Hier leest u meer


Bollekesfeest biedt heel wat nieuws

 

Het Bollekesfeest zorgt opnieuw voor sfeer in het centrum van Antwerpen, deze keer van 20 tot 23 augustus. Dit jaar start het feest een uurtje vroeger op donderdag en vrijdag. Niet enkel op de Groenplaats, maar op alle pleinen kan iedereen dan vanaf 17 uur genieten van al het goede dat de stad te bieden heeft.

Hier leest u meer


Blijspel 'Alarm in Mijnen Darm' in augustus in het echt Antwaarps teater


Het echt Antwaarps teater start in september zijn 34ste speelseizoen.  Een privé theater dat al die tijd blijft bestaan door blijspelen te spelen van één en dezelfde auteur is een unicum.

Voor het theaterseizoen officieel van start gaat, is er een vooropening gepland tijdens de maand augustus. Tijdens deze zomermaand brengt het echt Antwaarps teater één van hun TOP-successen voor de allerlaatste keer terug op de planken.

Hier leest u meer


Crammerock maakt nieuwe namen bekend


Vijventwintig edities op de teller, dat verdient een passend feest. Door DJ Fresh – met zijn wereldhits gekend als feestvarken – te strikken, is daar al meer dan een stevige basis voor gelegd. Voeg daar ook nog Arsenal aan toe, na vele uitverkochte concerten in hun beste vorm ooit, en de toon is meteen gezet.

Hier leest u meer


Win een duoticket voor de Lokerse Feesten!


Om het voor velen lange weekend goed in te zetten kun je hier en nu een duoticket winnen voor zondag 2 augustus.

Hier leest u meer


Samen met talrijke BV's ijsjes eten voor het goede doel in Sint-Niklaas


Op 15 augustus kan je gezelschap van tal van BV's een ijsje eten in Ijssalon François in Sint-Niklaas.

Iedereen kan op die dag speciale ijsjes kopen voor het goede doel.

Hier leest u meer


Met Gavin James - Magnus - The Van Jets en Tout Va Bien staan er vier nieuwe namen op affiche van Crammerock in Stekene

 

Het Ierse hitwonder Gavin James, het geweldig dansbare Magnus, met Tom Barman en CJ Bolland aan het roer, glamrockers The Van Jets en het frisse Tout Va Bien vervoegen Triggerfinger en andere eerder aangekondigde namen op de affiche van Crammerock

Hier leest u meer


Bestuur en medewerkers Fonnefeesten klaar voor 10 dagen feest in het Prinses Josephine-Charlottepark in Lokeren

 

Het bestuur en de medewerkers van de Fonnefeesten zijn klaar voor de verhuis van de Oude Vismijn naar hun nieuwe locatie in het Prinses Josephine-Charlottepark.

“We zijn er helemaal klaar voor”, aldus Bernie Caessens, de voorzitter van de Fonnefeesten...

Hier leest u meer


VC Spectrum organiseert 40ste volleybaltoernooi in Moerbeke-Waas


Net zoals voorgaande jaren organiseert ook dit jaar Volleybal Club Spectrum uit Moerbeke-Waas, het eerste weekend van juli, hun outdoor volleybaltoernooi. Voor deze 40ste jubileumeditie, zijn reeds meer dan 130 ploegen ingeschreven..

Hier leest u meer


Red Star Line officieel erkend als museum


Nog geen twee jaar na zijn opening heeft het Red Star Line Museum het Vlaamse kwaliteitslabel ‘erkend museum’ gekregen. 

Hier leest u meer


Inwoners Lokeren leverden 1.914 kg oude elektro in tijdens Recupel on Tour


Recupel on Tour deed afgelopen zaterdag Lokeren aan. Met deze actie zamelt Recupel, in samenwerking met de lokale intercommunale IDM en de Kringwinkel, oude elektrische en elektronische apparaten in.

Hier leest u meer