Heerlijk culinair genieten op de Schelde met                                            DKZ sur l’O 


Restaurant De Kleine Zavel in Antwerpen werd vorig jaar overgenomen door Jeremie Landweer. Onder het bewind van deze ambitieuze zaakvoerder werd het opnieuw een toprestaurant en is het opnieuw dé culinaire place to be.


De Kleine Zavel was meteen ook het eerste restaurant dat in Antwerpen een Smiley mocht ontvangen, een kwaliteitslabel dat duidt op een superieure kwaliteitscontrole.

DKZ sur l’O

En Jeremie is een doorgedreven zakenman die vol plannen zit. Om de nieuw initiatieven gericht te kunnen organiseren, werd de DKZ Group opgericht. Die staat voor absolute topkwaliteit, geweldige producten en visionaire diensten.

 

Een van de projecten van DKZ Group is DKZ sur l’O, een diner– en evenementenboot.  DKZ Group werkt samen met rederij Green Star Line van François Bouvard, zelf een vijfde generatie schipper en zakenman.

François Bouvard en Jeremie Landweer
François Bouvard en Jeremie Landweer

“Ik kocht de Antverpia 17, renoveerde het schip volledig, voerde een upgrade uit met de allernieuwste navigatieapparatuur en maakte ook het interieur een stuk gezelliger.


En de samenwerking met DKZ Group leidt tot DKZ sur l’O. Elke zaterdag kunnen gasten een viergangendiner boeken en tijdens hun etentje genieten van een rondvaart op de Schelde. De ‘Antverpia’ is een verlengstuk van restaurant De Kleine Zavel”, aldus François Bouvard.

Koen Kenis
Koen Kenis

Donderdag 22 oktober doopte schepen Koen Kennis in aanwezigheid van alle gasten de Antverpia en nadien werd er geklonken op het nieuwe project.


En we konden persoonlijk ervaren dat dineren op de Antverpia een culinaire ervaring is. Heerlijke gerechten, aangepaste wijnen én een optreden van Boogie Boy, en dat tijdens een rondvaart op de Schelde met de Antverpia . Een ervaring die we zeker kunnen aanbevelen!


DKZ sur l’O is tevens op andere dagen beschikbaar voor passagierstochten en evenementen, terwijl de gastronomische ervaring van een restaurantbezoek aan De Kleine Zavel kan getransporteerd worden naar de Schelde. Of het nu om lezingen, kleine beurzen, proeverijen, teambuildingactiviteiten, feestjes of privé diners gaat, DKZ sur l’O is vast van plan om een blijvende trekpleister voor zowel particulieren als zakenmensen en bedrijven.

Kevin Strubbe
Kevin Strubbe

The Concept Architects

Naast het restaurant De Kleine Zavel, DKZ sur l’Eau is er 'The Concept Architects'. Jeremie werkt hiervoor samen met Kevin Strubbe.

 

Manager Kevin Strubbe is de voormalige alumnus van de hotelschool, hotelmanager, horeca-uitbater en butler van (Kroon)prins Filip. Samen met Jeremie Landweer begeleidt hij de meest uiteenlopende projecten, van hotels en restaurants tot brouwerijen en andere zaken.

 

‘The Concept Architects' helpen met de pr, werken concepten uit, organiseren mystery visits en geven trainingen. Zaken worden doorgelicht, geoptimaliseerd, ondersteund en opgevolgd , zowel in binnen- als in buitenland.


Restaurant De Kleine Zavel

Stoofstraat 2

2000 Antwerpen

Meer info over DKZ Group op www.DKZ-Group.be


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina: