ZUCSU lanceert vernieuwde website en app op Wereld Diabetes-dag


Jeremie Landweer, René Mathieu en Olivier Bourguignon
Jeremie Landweer, René Mathieu en Olivier Bourguignon

Op 14 november wordt over heel de planeet World Diabetes Day gevierd. En juist op die dag werd de vernieuwde ZUCSU-website en app voorgesteld in Antwerpen.

 

Dankzij referentiewerk ZUCSU zal het gemakkelijker dan ooit worden om eetadresjes te vinden waar je gezond (en dus ook diabetesvriendelijk) kunt tafelen.

 

De organisatoren stelden in aanwezigheid van tal van topchefs, politici en  BV’s ZUCSU voor en die avond werden er ook de ambassadeurs van ZUCSU voorgesteld.

René Mathieu (Château de Bourglinster), Olivier Bourguignon (Le d’Arville) en Jeremie Landweer (De Kleine Zavel) mogen zich vanaf heden ambassadeur van ZUCSU noemen.

Referentiewerk ZUCSU zet zich in voor mensen met diabetes en zorgt ervoor dat iedereen die gezond wil eten gemakkelijker zijn of haar weg kan vinden binnen de horecawereld.

Wij stellen graag ZUCRU aan u voor:

 

ZUCSU gebruikt een intuïtieve quotering

ZUCSU hanteert een handig scoresysteem dat gebruik maakt van 1 tot 3 suikerklontjes, waarbij zaken met 3 suikerklontjes het kwaliteitslabel van ZUCSU kunnen behalen.

 

ZUCSU zet de chefs centraal

Deelnemende chefs komen in een ledenlijst terecht en krijgen een biografie waarin aandacht wordt besteed voor hun opleiding, persoonlijkheid en interesses. Daarin wordt ook hun betrokkenheid bij ZUCSU benadrukt. Bovendien staat er vanzelfsprekend een link naar hun zaak en hun gerechten.

 

ZUCSU is dynamisch

Voorlopig verscheen ZUCSU steeds in druk. Vanaf 14 november gooien we het echter over een andere, modernere boeg, die veel meer mensen zal bereiken: op die datum lanceren we tijdens een grootse (pers)dag, in het bijzijn van gemotiveerde BV’s, onze dynamische digitale gids. Niet alleen wordt onze ledenlijst voortdurend bijgewerkt, via de link naar de deelnemende horecazaken kan er gezocht worden op verschillende criteria, waaronder soort keuken, accommodatie en bereikbaarheid.

ZUCSU geeft klontjes

Dankzij ons handig ratingsysteem kunnen potentiële klanten gemakkelijk inschatten hoe sterk een horecazaak rekening houdt met koolhydraten en diabetes. Voor de eerste 2 klontjes kan de chef of de zaak zich zelf engageren en de samenstelling van de gerechten doorsturen, zodat de experts van ZUCSU de koolhydraatwaarden kunnen berekend.

 

Wie dat 1 jaar lang zonder onderbreken doet, kan de hoogste quotering van 3 klontjes binnenhalen. De rating wordt continu aangepast via de app, zodat ze een correcte representatie geeft van de ‘werkelijke’ deelname.

 

Meer info op www.zucsu.com

 

Bekijk HIER alle foto's